Over ons

Over Ons

'Betrouwbaar'

'Meedenkend'

'Vakbekwaam'

'Verzorgd'

Gavetuin geeft u graag de tuin om zorgeloos van te kunnen genieten

Gavetuin is een jong en dynamisch bedrijf. Het reilen en zeilen in de groensector wordt op de voet gevolgd. Drijfkracht achter Gavetuin is Thomas de Bruijn. Thomas heeft de nodige kennis en ervaring in huis om uw droomtuin te realiseren. Een hovenier met enorme passie voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Advies, ontwerp, aanleg, onderhoud of het veranderen/renoveren van een bestaande tuin, een sluitende begroting, niets is onmogelijk.

Gavetuin staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, en persoonlijk contact. Wij zijn zeer actief in particuliere tuinen, variërend van kleine tot grote voor- en achtertuinen als ook in de zakelijke sector.

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Een deskundige beoordeling en prijsaanbieding staan garant voor een advies op maat. Ervaring met tuinen en een heldere, nuchtere kijk op zaken nemen u de zorgen uit handen voor de aanleg van uw tuin.

 

“Een gave tuin vereist onderhoud”

 

Onderhoud
Een mooie en stralende tuin vereist uiteraard vakkundig onderhoud om het hele jaar door zijn uitstraling te behouden. Voor het tuinonderhoud in regio Zundert, Rijsbergen, Breda e.o. zijn wij uw geschikte hovenier. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het maken van vaste onderhoudscontracten.

Tuinwerken
Naast onderhoud zijn alle daarnaast voorkomende werken mogelijk. Gras maaien, bomen snoeien, hagen bijwerken, bestratingen of onkruid aanpakken. Gavetuin beschikt over al de materialen om dit feilloos voor u uit te voeren.

Wij geven u graag een tuin om van te genieten! Mocht u verdere informatie wensen, neemt u dan gerust contact met mij op.

logo_fc2x

Gavetuin.nl | Rijsbergen | info@gavetuin.nl | T. 06-52 21 30 63 | BtwNr: NL002280241B97

© 2016 Gavetuin.nl, Alle rechten voorbehouden.